Julia's campings

Tramonto Rosso betekent rode zonsondergang. Nou, die is goed te zien over de glooiende heuvels van Le Marche vanuit je luie stoel voor je tent! Op de achtergrond rijzen de Monte Sibillini op, met bergen tot 2000 meter! De boerencamping is gelegen tussen de olijfbomen. De gastvrije eigenaren verbouwen nog steeds olijven voor olie en verse groenten die dagelijks vers te verkrijgen zijn bij de kampwinkel. Voor kinderen is de camping ideaal: er is een omheinde speeltuin, een zwembad met een gedeelte voor kleintjes en een sportveld. De camping is autoluw, waardoor het veilig spelen is. De velden om de camping heen zijn heerlijk om te rennen en te rollen! De wekelijkse BBQ-avonden die de familie organiseert zijn een feest voor kinderen én ouders. Er is gratis WiFi aanwezig en het sanitair is brandschoon!

Op tien minuten rijden liggen de zandstranden van de Adriatische kust (Porto San Giorgio/Lido di Fermo). Als je echt een bijzonder strand wilt bezoeken ga je naar Sirolo. Er zijn genoeg bezienswaardigheden op korte afstand, zoals de mooie stad Fermo, het middeleeuwse ridderspel Quintana (Palio) in het verderop gelegen Ascoli Piceno en Ancona, waar je ook heerlijk kunt shoppen in de diverse outlets. Vergeet ook het nationale park Monti Sibillini niet met haar prachtige berglandschap, voor een heerlijke wandeling of een kanotocht over het Fiastrameer. Je vindt in Le Marche het echte Italië, nog zonder hordes toeristen. Er zijn kleine restaurantjes met eerlijk en eenvoudig Italiaans eten op korte afstand van de camping aanwezig.

Laagseizoen (1 september tot 6 juli)

Agricamping Tramonto Rosso

€ 295,-

Per 4 dagen, 3 nachten, laagseizoen

ITALIE

Agricamping Tramonto Rosso

€ 686,-

Per 8 dagen, 7 nachten, laagseizoen

ITALIE

Hoogseizoen (6 juli tot 1 september)

Agricamping Tramonto Rosso

€ 435,-

Per 4 dagen, 3 nachten, hoogseizoen

ITALIE

Agricamping Tramonto Rosso

€ 1015,-

Per 8 dagen, 7 nachten, hoogseizoen

ITALIE

RESERVEREN

Een verborgen pareltje midden in Toscane. Deze boerencamping is werkelijk midden in de natuur gelegen, naast wijnmakerij Poggio Molina, enkele minuten rijden over de strade bianchi vanaf het plaatsje Bucine. In Bucine vind je een bakker, restaurantjes en een supermarkt.

Stefano, de eigenaar van de camping, is groot liefhebber van de natuur. Dat merk je in alles. In de prijs is bijvoorbeeld inbegrepen het gebruik van zijn biologische groentetuin! Het zwemmeer dat boven de camping gelegen is biedt op warme dagen heerlijke verkoeling. Er is trouwens ook een heerlijk nieuw zwembad aanwezig. Het sanitair is schoon.

De camping biedt veel ruimte en een groot speelveld dat goed overzichtelijk is vanuit je luie stoel. Er zijn ook sportvoorzieningen zoals tafeltennis, voetbal en jeu des boules. Er zijn veel bomen rond de camping waar kinderen heerlijk hutten kunnen bouwen. Madonna di Pogi is echt een ontdekcamping voor de kinderen. Het kampvuur is ’s avonds heerlijk om brood te roosteren aan een stok!

Prachtige plaatsen als Arezzo (20 minuten), Siena (40 minuten) en Florence (1 uur) zijn goed te bereiken voor een dagje stad. Je bent zo de A1 op, maar binnendoor zie je pas echt hoe mooi het hier is. Bucine ligt aan de rand van de Chianti met haar prachtige natuur, goede wijnhuizen en uitdagende fietsroutes, zoals de Eroïca over de onverharde wegen van het Toscaanse landschap. Om de hoek is de Prada-outlet gevestigd. Montepulciano en Pienza zijn ook binnen het uur te bereiken, waar je heerlijke Italiaanse schapenkazen kunt scoren. Eigenlijk ligt heel Toscane voor je open.

Laagseizoen (1 september tot 6 juli)

Madonna di Pogi

€ 240,-

Per 4 dagen, 3 nachten, laagseizoen

ITALIE

Madonna di Pogi

€ 560,-

Per 8 dagen, 7 nachten, laagseizoen

ITALIE

Hoogseizoen (6 juli tot 1 september)

Madonna di Pogi

€ 375,-

Per 4 dagen, 3 nachten, hoogseizoen

ITALIE

Madonna di Pogi

€ 875,-

Per 8 dagen, 7 nachten hoogseizoen

ITALIE

RESERVEREN