Over ons

Waarom boeken bij Julia's reis?

Julia was al een tijd op zoek naar de ideale vakantie. Een vakantiehuis boeken in een leuke omgeving lukte maar moeilijk voor een redelijk budget. En ze miste vriendjes en vriendinnetjes. Een eigen tent meenemen om te kamperen. Wat een gedoe! Pap en Mam moesten drie dagen bijkomen van de reis en het opzetten! Wat zou ze graag in een grote tent slapen en ’s ochtends meteen in het gras stappen met haar blote voeten! De hele dag lekker spelen met de andere kinderen op de camping! Zwemmen, elke dag natuurlijk! En na het pizza eten lekker slapen, terwijl pap en mam nog zachtjes te horen zijn door het tentdoek.

Julia’s reis staat voor kamperen met het gras tussen je tenen. Op kleine campings zonder disco en animatieteams. In het echte Italië, waar nog authentieke restaurantjes en dorpjes te vinden zijn zonder drommen toeristen. De campings waar we tenten plaatsen zijn ideaal voor kinderen en volwassenen, zodat je als ouders ook een lekkere en uitgeruste vakantie hebt. Terwijl je kinderen een kampeervakantie hebben zoals je zelf vroeger ook hebt gehad. Je krijgt genoeg luxe om lekker te slapen en relaxed te kunnen eten en drinken zonder gepruts. Je krijgt een tent met een eigentijdse sfeer. Zo voelt ieder gezinslid zich thuis. Zonder dat je er zelf gedoe van hebt.

Julia’s tenten zijn voorzien van 4 volwaardige bedden met fris beddengoed, een buitenkeuken met een tweepits gasstel, koelkast en keukengerei en er is speelgoed aanwezig voor de kids. De tent is drie meter hoog, zodat je je normaal kunt omkleden. Er is een slaapgedeelte voor de kinderen, zelf slaap je in de grote ruimte onder een klamboe. Er is voldoende elektriciteit voor verlichting en het opladen van I-pad en telefoon. Buiten staan twee loungestoelen en een robuuste picknickset onder een luifel, zodat je kunt luieren in de zon en eten in de schaduw. De tent is voorzien van fijne vloerkleden en voldoende plaids en kussens om comfortabel te kunnen leven. Als de camping het toestaat is er een Barbecook-ton aanwezig voor het nodige barbecueën.

Informatie nodig of een vraag? Mailen kan ook via onderstaande formulier.

  Naam :


  E-mail :


  Bericht :


  GEEN EXTRA KOSTEN

  je betaalt geen reserveringskosten. Een boeking is gewoon een boeking. De prijs die je betaalt is all-in;

  GEEN BORG

  je betaalt geen borg. We vertrouwen erop dat je de tent en spullen goed achterlaat. Voor een gebroken glas of bord gaan we niet moeilijk doen

  UNIEKE PLEKJES

  Je viert niet vakantie in een ‘vacansoleil-kolonie’ met 10 ingerichte tenten op een rij. Je verblijft in een unieke tent met een goede sfeer op een fijne plek. Da’s leuk om anderen lekker te maken met een Instagram-fotootje!

  KEURMERK

  De kinderen vermaken zich gegarandeerd. Ook zonder animatieteam. Op elke camping komen voldoende (Nederlandse) gezinnen en zijn voorzieningen voor kinderen als speelterreinen en –toestellen, zwembad en velden om veilig te spelen. Julia’s keurmerk is een vereiste voordat we een tent plaatsen op een camping.

  PERSOONLIJK CONTACT

  We zijn gewoon bereikbaar: als je ons een email stuurt reageren we snel en persoonlijk. Als je belt krijg je geen klantenservice aan de lijn, maar kun je meteen je vraag kwijt.

  KWALITEIT

  De campings zijn goed! Daar steken we onze handen voor in het vuur. We zijn er zelf geweest en hebben streng geselecteerd. Daarom is er ook nog maar een klein aanbod. We hebben nog meer campings op onze lijst. Hou onze website in de gaten of stuur ons een berichtje dat je graag geïnformeerd wordt als er nieuwe campings bij komen.

  GEEN GEDOE

  Wij nemen al het gedoe voor onze rekening. We zetten de tent op en regelen de schoonmaak. Als je aankomt staat er een koud drankje klaar. De campingeigenaar weet dat je komt en helpt je tijdens je vakantie bij vragen of ongelukjes.